joi, 16 septembrie 2010

O intamplare...

O sa povestesc despre Amanda Moore, o femeie care nu s-a lasat in voia sortii, ci dimpotriva, a luptat pentru a obtine ceea ce isi doreste, a avut puterea si credinta de a se tine sus, in ciuda mediului. Este vorba despre cea mai mica femeie din lume, cu totul si cu totul speciala, care nu masura decat 80cm. Diagnostigul prezentat de doctori a fost unul groaznic si anume,a fost diagnosticata cu osteogeneză imperfectă sau boala oaselor de sticlă, iar acest lucru i-a afectat cresterea, ajungand sa masoare 80 cm la varsta de 30 ani. Insa ea nu a ezitat sa fie fericita si uite ca a si reusit.
Ea povesteste in interviuri cum si-a dus viata, spunand ca a fost una normala, s-a bucurat de fiecare moment al ei si nu s-a inchis in ea din cauza faptului ca avea o inaltime care nu se incadra in standarde. In prezent este foarte fericita alaturi de sotul ei Steven, care e cu un metru mai mare decat ea. Femeia povesteste ca s-au cunoscut atunci cand ea lucra la compania de taxi, Steven fiind baiatul sefei, care era cu 6 ani mai mic decat ea si-l considera un copil, de care a prins drag, iar cu trecerea timpului, au ajuns sa se indragosteasca unul de celalat, iar ca fericirea lor sa fie deplina, au dat nastere unui copil in ciuda interdictiilor date de medici, deoarece micutul ar putea mostenii boala mamei.
Insa se pare ca baietelul este sanatos si se dezvolta normal, in prezent avand varsta de un an si jumatate si aceasi inaltime ca si mama lui, iar in viitor are toate sansele de a atinge inaltimea tatalui.
Ideea povestei este nu numai ca indiferent de cine si ce suntem, trebuie sa apreciem acest lucru, sa nu ne lasam pagubasi, sa transformam raul din noi in bine si sa ne bucuram de fiecare moment unic al vietii, asa cum a facut aceasta tanara, care s-a simtit bine cu ea si si-a acordat o sansa.....una mare...:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu